Rise-n-shine

Over ons

Son en Mart

Wij zijn Son Hekelaar en Martin van der Elst,  vormgevers met ieder een eigen stijl. Mart is de technische man; Son is het gezicht naar buiten. Wij samen staan voor een persoonlijke aanpak en vakmanschap.

Onze ervaring zorgt ervoor dat u met Reclamestudio RISE-N-SHINE kunt rekenen op een vast en betrouwbaar netwerk. Voor ieder project stellen wij het ideale team samen. Want net als u, werken we graag samen met anderen voor het beste resultaat.

Naast het studiowerk voor onze klanten zijn wij inzetbaar voor andere bureaus. Zo droegen we voor PMI bij aan acties voor Remia en Texas Instruments  en was Son te vinden bij ‘zorg’ bureau KCMC te Naarden.

Ervaring en expertise

.. van Borsato en Bocelli tot Janine Jansen en Ilse de Lange. In 2005 verhuisden we naar Naarden om daar met reclamebureau ONyVA een kantoor te delen. Hier werkten we o.a. voor Nerons, The Entertainment Group, Merral Bioscopen en Klassieke Zaken. Inmiddels waren we in Giethoorn gaan wonen en in 2007 werd de verbouwde hooischuur onze studio. Sinds die tijd werken we ook voor klanten in de regio Steenwijkerland. Dit kwam in een versnelling toen we in 2009 na het winnen van een pitch het merk WaterReijk Weerribben Wieden ontwikkelden.

ZME-Netwerk 

In 2009 heeft Reclamestudio RISE-N-SHINE, samen met Marietje Lakerveld van Quick Tekst, ZME-Netwerk (Zelfstandig Met Elkaar) opgericht. Son was vier jaar de voorzitter van dit netwerk voor kleine zelfstandigen in Steenwijkerland, dat inmiddels zo’n 120 leden telt. www.zme-netwerk.nl